Doprava a platba

Možnosti dopravy:

Zásilkovna - doručení do zásilkovny - 79 Kč

V objednávce si zvolíte Zásilkovnu (odběrové místo), na které bude balík připraven k vyzvednutí. Jakmile bude balíček připravený, přijde Vám informační e-mail a SMS s kódem zásilky, který potřebujete k výdeji balíčku. Vždy od nás dostanete sledovací číslo zásilky. 

 

Česká pošta - doporučená zásilka - od 69 Kč

Česká pošta Vám zásilku doruční přímo na adresu k Vám domů. Zásilka bývá doručena během 2-3 dnů. Vždy od nás dostanete sledovací číslo zásilky. Pokud Vás kurýr nezastihne, zásilku budete mít uloženou na nejbližší poště. 

 

GLS - doručení na adresu - 115 Kč 

GLS kurýr Vám zásilku doručí přímo na adresu k Vám domů. Zásilka bývá doručena během 2-3 dnů. Ohledně doručení balíčku budete informování přímo dopravcem prostřednictvím SMS i e-mailem. Vždy od nás dostanete sledovací číslo zásilky. 

 

Osobní odběr v Brně - zdarma

Svoji objednávku si můžete vyzvednout zdarma na adrese: Jana Babáka 2733/11, 612 00 Brno - Královo Pole. Najdete nás v budově I, ve 3. patře, dveře č. 320. Vyzvednutí je možné po předchozí domluvě. Dejte nám vědět alespoň 1-2 hodiny předem. Při osobním odběru nám balíček zaplatíte předem na náš účet a při odběru si balíček pouze vyzvednete.

 

Možnosti platby:

 

Převodem na účet - zdarma

Požadovanou částku převedete na náš účet. Při platbě zadejte prosím také variabilní symbol. Variabilním symbolem je číslo Vaší objednávky, které získáte v posledním kroku objednávky nebo se jej dozvíte z potvrzujícího e-mailu (po dokončení objednávky Vám automaticky odesíláme potvrzující e-mail s přehledným shrnutím a všemi potřebnými údaji). Zboží Vám odešleme do druhého dne od připsání peněz na náš účet. 

 

Online platba kartou - zdarma 

Požadovanou částku zaplatíte pomocí platební karty po odeslání objednávky přes naši platební bránu Barion. Objednávka je uhrazena ihned, a tak ji okamžitě zpracujeme a odešleme. Pokud zvolíte platbu kartou, Vaši objednávku obdržíte dříve než při platbě převodem, jelikož platbu obdržíme ihned. 

 

Dobírka - 30 Kč

Rádi Vám umožníme platbu dobírkou, ale tuto možnost nabízíme pouze na vyžádání. Pokud upřednostňujete platbu dobírkou, ozvěte se nám na e-mail info@ascalon-arms.com nebo zavolejte na číslo +420 723 889 192. 

 

 

 

Zpět do obchodu